98% uit voorraad leverbaar 98% uit voorraad leverbaar Hoge leverprestaties Hoge leverprestaties 5 jaar garantie 5 jaar garantie German Engineering German Engineering
SLV introduceert SLVtec
Get on the blue wave of SLVtec
Taal: Nederlands Taal: Belgisch (Vlaams) Langue : Francais Language: English Sprache: Deutsch Lingua: Italiano

SLV introduceert SLVtec

Als eerste kennismaken? Nu registreren!

Kom kennismaken met SLVtec! Je kunt nu als eerste kennismaken met dit nieuwe pakket. Wij versturen je graag een SLVtec brochure en geven je toegang tot exclusieve videocontent (SLVtec Talk!). De eerste 500 deelnemers worden bovendien verwelkomt met een leuke SLVtec gadget gratis kado.

Je kunt niet meer registreren

Deelnemen aan de kennismakingsactie van SLVtec kon tussen 1 september en 31 december 2023 (12:00u). Deze periode is nu voorbij.

Technische verlichting: alle essentials

SLV brengt een nieuwe productlijn op de markt: SLVtec. Alle essentials voor e-installateurs op het gebied van duurzame verlichting. Het SLVtec assortiment is bij jouw technische groothandel verkrijgbaar.

Waterdichte armaturen
Waterdichte armaturen
Panelen
Panelen
Floodlights
Floodlights
Downlights
Downlights
Railspots
Railspots
Highbays
Highbays
Led tubes
Led tubes
Flexibele ledstrips
Flexibele ledstrips

SLVtec staat voor producten met indrukwekkende specs tegen een nette prijs, waarbij eenvoudige installatie voorop staat. Het gaat onder andere om waterdichte armaturen, panelen, floodlights, downlights, railspots, highbays, led tubes en flexibele ledstrips. Voor veel producten gelden de principes: multi-power (instelbaar systeemvermogen), multi-lumen (instelbare lichtstroom) en multi-color (instelbare kleurtemperatuur).


Multi-power
instelbaar systeemvermogen


Multi-lumen
instelbare lichtstroom


Multi-color
instelbare kleurtemperatuur

 

ACTIEVOORWAARDEN

Deze SLVtec actie is een initiatief van SLV Nederland (ingeschreven in het handelsregister onder nummer 12032346 gevestigd te Venlo). Deelname aan de actie is gratis en verplicht niet tot aankoop van producten en/of diensten. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie. Deelname aan de actie is uitsluitend toegestaan voor bedrijven die geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel en gevestigd zijn in Nederland. SLV Nederland heeft het recht om deelnemers die niet binnen haar doelgroep vallen uit te sluiten van deelname. Alle deelnemers aan de actie zijn aan deze actievoorwaarden gebonden en stemmen door deelname aan de actie in met de toepasselijkheid van deze voorwaarden. Bij deelname is een volledige registratie via deze website verplicht. Bij de online registratie dient het Kamer van Koophandel- of BTW-nummer te worden ingevuld. Meervoudige deelname per KvK- of BTW-nummer of e-mailadres is niet mogelijk. In totaal worden maximaal 500 SLVtec gadgets in deze actie uitgegeven. De actie loopt van 1 september t/m 31 december 2023 (12:00u). Na deze periode is registreren niet meer mogelijk. De SLVtec gadgets worden toegekend op volgorde van binnenkomst bij SLV Nederland, en zo lang de voorraad strekt. De deelnemers aan de actie ontvangen per e-mail een bevestiging. Hierin staat vermeld wanneer en hoe de SLVtec brochure, exclusieve videocontent en de SLVtec gadget worden verkregen. De SLVtec gadget is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Door deelname aan de actie geeft de deelnemer toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens overeenkomstig de privacy verklaring van SLV Nederland. De persoonsgegevens die in het kader van deze actie worden verkregen, worden alleen gebruikt door SLV Nederland voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname. Aan deze actie, alsmede de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Druk- en zetfouten voorbehouden.